donderdag 7 november 2013

November update!

Het is allemaal niet zo verlopen zoals we verwacht hadden, maar het gaat inmiddels prima met je! 
Zaterdag 26 oktober mocht je eindelijk naar huis! Je at goed, dronk prima en de artsen zagen geen reden meer je te houden. Heerlijk, je was weer thuis.
Zondagnacht echter was je enorm ontevreden en maandagochtend vroeg gaf je dan ook behoorlijk over en is papa met je naar het ziekenhuis gereden, werd je toch weer opgenomen.
Het was eerst een beetje onduidelijk wat er aan de hand was, dus voor de zekerheid moest je blijven. Later bleek dat je een maag-darm infectie had opgelopen.

Donderdag de 31ste was je zo goed opgeknapt dat je weer lekker naar huis mocht! Joepieeeee....

Nu zijn we een week verder en het gaat echt steeds beter met je. Je begint je steeds meer en beter te ontspannen en begint voorzichtig weer praatjes te krijgen. Alleen het getrappel met je beentjes missen we nog erg, sowieso doe je nog weinig met je beetjes. Dat komt wel weer...

Wat we niet missen is het feit dat je af en toe behoorlijk vervelend kunt zijn. Of dat nu nog pijn is, of dat het je gewoon niet zint, we weten het niet precies. Je wil het liefst alleen maar bij mama of papa op schoot zitten, al het andere verveeld gauw en dat laat je goed merken!