donderdag 23 januari 2014

Het nieuwe jaar!

Zo, we beginnen het nieuwe jaar bij de KNO-arts.
Je was na het maagperforatie-avontuur in Nordhorn een beetje aan het kwakkelen met een oorontsteking. Je linker oor (waar gelukkig nog een buisje in zit) bleef maar last hebben van een ontsteking. Vlak voor de kerst was papa nog met je naar de KNO arts geweest, en 2 januari weer want het ging maar niet over. Een kweekje werd afgenomen en een weekje later een vervolgafspraak om de resultaten te bespreken. Wat bleek, je hebt een of andere ....kokken(ben de naam even kwijt) bacteriƫle infectie. Deze is zo hardnekkig dat gewone antibiotica niet werkt. De KNO arts ging overleggen met collega's en er zou bekeken worden of er magistraal een antibiotica gemaakt zou worden voor je. Weekje later dus weer op bezoek bij de KNO-arts, maar wat blijkt, is de oorontsteking over! Dus geen antibiotica en gewoon kijken hoe het gaat!

Inmiddels zijn we weer een week verder en je oor blijft droog en schoon, dus we hebben er goede hoop in dat het zo blijft!


Lekker op zondag wandelen, wel goed ingepakt want het was koud!

Jij altijd met je tong buitenboord...;)

Voor de rest gaat het heerlijk goed met je, gisteren heb je een nieuwjaarsbijeenkomst op de Regenbogen gehad en daar heb je samen met alle andere kindjes nog een "stukje" opgevoerd, daar hebben mama en Thijs erg van genoten.