donderdag 13 maart 2014

Maart update!

Meisje, wat gaat het heerlijk goed met je!

De laatste tijd gaat het echt de goede kant op met je, je kunt duidelijk zien en horen dat je vooruitgang boekt. Je begint steeds meer geluid te maken, soms komen er echt rare kreten uit. Al doe je dat vooral als er niemand bij je is, wij zijn bijvoorbeeld even boven of achter bezig. Dan schreeuw of gil je er af en toe flink over en het is duidelijk dat je plezier hebt. 
In de Regenbogen gaat het uitstekend, mama heeft laatst de jaarlijkse bespreking gehad op de Regenbogen met de begeleiders en fysiotherapeute en iedereen is zeer positief.
Bij Inez, de logopediste, gaat het ook lekker. Je werkt niet altijd even goed mee, maar je presteert het nu zo af en toe zelfs de binnenkant van een mini-bolletje brood op te eten. Natuurlijk doe je dat niet als mama en Inez er bovenop zitten om je te 
stimuleren, nee als mama en Inez aan het kwekken zijn peuzel jij enigszins onopgemerkt zo dat bolletje op!

Je nieuwe benen worden nog wat aangepast, op de Regenbogen ontdekten ze wat drukplaatsen op je benen. Op aanraden van de fysiotherapie gaan we een buggy voor je aanvragen om goed met je te kunnen wandelen. De stoelen die je nu hebt zijn goed voor binnenshuis en in de Regenbogen, maar niet om fatsoenlijke stukken mee te lopen, daar zijn ze eigenlijk te oncomfortabel voor. We weten nog niet wat het wordt, wat de fysiotherapeute ons voorstelde vonden we niet zo mooi en weinig anders dan dat je nu in feite hebt, dus we zijn nog op zoek.

Wat een beetje minder gaat, is het feit dat je de laatste tijd weer flink loopt te "strekken". We weten nog niet goed waar het nou weer door komt. We hebben niet het idee dat je stress hebt, je bent niet ontevreden, slaapt goed, eet prima.... Heb je misschien last van teveel maagzuur? Je krijgt al Omeprazol, dus dat zou het eigenlijk niet mogen zijn???

Nog een week of 7 ben je jarig, dan wordt je al weer 5 jaar!
Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren, wie viert er mee?

Selfie met papa!

Buiten in de lenthezon