woensdag 18 maart 2015

Naar school!

Naar school!

Vandaag ben je met papa naar school geweest. Niet zomaar een school, maar helemaal naar het Drenthe College in Assen. Tante Tamara volgt daar een opleiding en ze heeft papa gevraagd of hij daar met jou misschien eens een verhaaltje wilde vertellen over jou en papa, mama en Thijs.
Papa leek dat wel interessant en leerzaam, dus dat heeft hij maar gedaan.

Papa was wat nerveus, maar jij helemaal niet. Je was wel moe, want echt letterlijk 5 minuten voor aankomst in Assen had jij besloten je oogjes maar dicht te doen. Papa heeft je dus helaas wakker moeten maken, maar gelukkig was je er niet al te nukkig om. Jij hebt net als de klas het verhaal van papa aangehoord en soms mengde je je ook wel even in het verhaal. Goed gedaan meisje!
Na een uurtje in de klas werd je toch wel weer flink moe en begon je wat te zeuren, het teken voor papa er een eind aan te breien! Papa heeft aardig wat vragen gehad en papa kon merken dat iedereen wel onder de indruk was van ons verhaal.

Je hebt van de leraar, Peter, nog een rammelaar, sambabal en een paardje gekregen. Daar ben je wel blij mee, je bent gek op cadeautjes namelijk.