donderdag 11 juni 2015

Kwakkelen

Kwakkelen...

Je bent een beetje aan het kwakkelen met je gezondheid meisje, wat is er toch?
Je bent al een tijdje niet helemaal fit,en eerste pinksterdag werd je passief en koortsig wakker. Bellen met het ziekenhuis en toch even langskomen. Er is een longfoto gemaakt (wat wederom weer een hele strijd was) en daar was gelukkig niet veel op te zien. Een bronchitis waarschijnlijk, dus een AB-kuurtje mee naar huis en na een aantal dagen was je weer lekker opgeknapt.


Je eerste tandje is er inmiddels ook uit. Hij hing al weken wat los in je mond, maar was niet goed te pakken om hem eruit te trekken. Uiteindelijk is hij op de Kindergarten bijna vanzelf eruit gegaan, maar wat weer jammer is.... ze hebben hem niet bewaard :(

Je gaat nu al regelmatig naar de Vechtetalschule om een beetje te wennen, maar we merken dat als je daar geweest bent, je wel helemaal aan de latten bent 's avonds. We hopen dan ook dat 5 hele dagen op school straks niet teveel voor je is. We zullen zien.


Nou, het lekkere weer komt er eindelijk aan, tijd voor je om lekker buiten in het zonnetje op het terras te gaan zitten.

Oja, mama had echt super leuke traktaties gemaakt voor op de Kindergarten met je verjaardag, iedereen was dolenthousiast!