maandag 12 december 2016

Einde van een rustig jaar

Lieve schat,
we naderen het einde van een rustig verlopen jaar.
Net als in 2015 geen ongeplande ziekenhuisopnames, geen gokken wat je mankeerde, geen nare verassingen, kortom...géén stress.

Een verkoudheidje hier, wat gesnotter daar, maar daar hebben we het wel mee gehad. Wat heerlijk toch.

Het loopt lekker met de inzamelactie voor de nieuwe rolstoelbus, de teller staat nu op €2523,-, best een aanzienlijk bedrag al. Wij, en jij vast ook, zijn iedereen die al een donatie heeft gedaan enorm dankbaar, het is hartverwarmend!

Zoals gezegd gaat het echt goed met je, maar de afgelopen tijd ben je wel wat aan het snotteren hoor. Je korset blijft dan ook maar even lekker uit 's nachts, dan kun je lekker op je zij slapen, je favoriete ligpositie.

We wachten nog op de Motomed, het Sanitätshaus brengt hem(als het goed is) week 51 bij ons langs. Kun je in de vakantie mooi aan het werk!

Mama is nog even creatief geweest voor jou en je klasgenootjes, ze heeft een kleinigheidje in elkaar geknutseld, in kerstsfeer.


Gisteren zijn we nog even lekker over de kerstmarkt in Nordhorn gelopen, erg leuk en een fijne ambiance. Jij vond het ook erg leuk, al die lampjes, de muziek en het geroezemoes van alle mensen.
We hebben nog even lekker warme choco gedronken, jij vond vooral de slagroom erg lekker.

We waren wat vroeg...
Dus even binnen genieten van een warme choco...

en toen zag het er al heel anders uit.