donderdag 13 december 2012

Update-je

Even weer een update...

Het gaat goed met je meisje! Je kunt zien dat je vooruit gaat. Het is een beetje hetzelfde verhaal als de vorige update: je wordt actiever, luider en alerter. Alleen is je ritme wat vervelend. Je hebt de neiging in de box in slaap te vallen vlak nadat papa altijd thuis komt, zo tegen 17:30. Dan gaat voor jou de nacht in, maar je moet dan nog wel pap eten! 
Dan moeten we je dus tegen 8-en maar wakker proberen te maken, pap te geven, om te kleden en dan ga je alsnog naar bed. Dan wordt je vervolgens om 04:00 uur wakker, doen we je lampje boven je bed aan en ben je tot 06:00 wel lekker rustig. Af en toe een beetje keuvelen, een voorzichtige lach, maar nooit vervelend.

Je krijgt nu nog 2x daags antibiotica en we vernevelen je 2x per dag. Die antibioticakuur gaan we in ieder geval doorzetten tot het voorjaar en proberen hem dan af te bouwen. Kijken of je dan sterk genoeg bent om pneunomie-vrij te blijven.

Eindelijk zit je ook in Pflegestufe 3, waar je hoort! We hebben weer een nieuwe stoel voor je aangevraagd, want de rolstoel en binnenstoel zijn nu gewoon te klein, je bent zo enorm gegroeid! Duurt allemaal weer lang voordat het er door is, voor de kerst heb je nog geen nieuwe stoel helaas.

Papa heeft nog wat leuks gemaakt voor je. Mama had verkeerde kerstlampjes meegenomen, ideeal om voor jou een nieuwe speelboog te maken.Helaas hebben we vorige week afscheid moeten nemen van opa Tieme. Hij is maar 64 jaar geworden, is na lang ziek zijn toch plotseling weggevallen, dus we hebben een trieste periode achter ons. Jij zelf hebt er niet veel van gemerkt, dat geluk heb jij!


3 opmerkingen:

 1. Beste,
  Wat een prachtige speelboog heeft Lenthe. Graag zou ik voor een ander kindje, weten of u hiervoor een bepaalde houtsoort gebruikte die je in een doe-het-zelf-zaak kan vinden? Hoe je dit maakte (gaatjes erin, de buiging zonder dat het breekt, de bevestiging met snelbinders terwijl hij toch recht blijft staan...)?
  mvg, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Kim,
  Dank je!
  Lenthe vond hem ook erg leuk, het was echter maar tijdelijk en het was heel simpel te maken.
  Ik had een stuk plakplint van een laminaatvloer over, die zijn lekker buigzaam. Die met tie-wraps aan de spijlen van de box gemaakt, oogjes in de plint gedraaid en er kon van alles aan hangen.
  Inmiddels heeft ze wel een andere hoor, een definitieve. Die is van hout gemaakt en is rechthoekig. Die is stabieler, te verschuiven en ook gemakkelijk af te pakken. Ik heb wel een foto voor je, stuur maar even een mailtje, dan zal ik ze doorsturen! Groeten,
  Arnaud

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. emlichheimer@gmail.com of lenthe2009@gmail.com

   Verwijderen