vrijdag 1 februari 2013

Nieuw jaar!!!

Januari 2013


Zo meisje, het nieuwe jaar is begonnen met nieuwe uitdagingen.

Je bent een beetje aan het kwakkelen, het lijkt wel of de antibioticakuur niet meer goed z'n werk doet. Net als iedereen hoest je flink, snotter je alles eronder en ben je niet fit. Daarom zijn we tijdelijk overgestapt op een andere antibiotica, kijken hoe die het doet.

Je hebt sinds kort op maat gemaakte oordopjes, dus je kunt nu lekker gaan zwemmen met papa. Wel was een geschikt zwembad vinden lastig. Nou, niet het zwembad, maar de tijd is meestal een probleem. Nu heeft papa het voor elkaar gekregen dat je 's maandags na Thijs' zwemles in Schoonebeek lekker daar kunt zwemmen. Het bad daar is namelijk extra warm omdat er 's ochtends baby-zwemmen is.
Komende maandag 04 februari ga je voor het eerst zwemmen, je vindt het vast erg leuk.

Dinsdag er direct na ga je met papa en mama naar Oldenburg naar de HNO (KNO) arts. Er wordt ons door allerlei specialisten aangeraden je amandelen te laten knippen, dus misschien moeten we dat maar laten doen. Aangezien de HNO arts in Oldenburg je al eens geopereerd heeft aan je Choanalatresie en stenose, ligt de keus voor de hand daar naar toe te gaan.
We zijn erg benieuwd.

Hier ben je weer lekker in bad geweest en je vond het niet leuk dat je er weer uit moest.