maandag 11 februari 2013

Tripje naar Oldenburg

Tripje naar Oldenburg

Afgelopen dinsdag, de 5e februari zijn we naar de KNO arts in Oldenburg geweest. 
Zoals in het vorige bericht geschreven staat concludeerde men tijdens de bronchoscopie in Bochum vorig jaar dat jouw amandelen enorm groot zijn, en eigenlijk altijd ontstoken. Er werd ons aangeraden eens een KNO arts op te zoeken om hier eens over te praten.

De KNO arts in Oldenburg was het met de arts uit Bochum eens dat het aan te raden is je keelamandelen te verwijderen. We hebben voor 6 mei een opname gepland en 7 mei gaan je amandelen eruit. Je moet dan zeker een week blijven om te herstellen, dus mama blijft dan lekker bij je om extra goed voor je te zorgen.
We hebben ook gevraagd of er dan een kaakchirurg mee kan kijken, omdat je niet gewoon naar de tandarts kan. Normaal onderzoek door een tandarts is bij jou namelijk niet mogelijk.
Ook gaat de KNO arts nog even kijken hoe het met je buisjes in je oren zit, of die vervangen moeten worden door definitieve buisjes.

We vinden het allemaal erg spannend en we zien erg op tegen het herstel en opnieuw leren eten en drinken, maar we zijn er van overtuigd dat je er profijt van gaat hebben.


lekker bij mama op schoot