maandag 24 juni 2013

Circus Boemtata

Vandaag hebben we iets bijzonders gedaan met z'n viertjes, we zijn naar het circus geweest. Niet zomaar een circus, maar het was circus Boemtata van de Cliniclowns http://circusboemtata.cliniclowns.nl/
Dit bijzondere circus trekt door heel Nederland en is speciaal bedoeld voor kindjes met een verstandelijke/meervoudige handicap en hun familie.

Vanochtend vroeg eruit en om 08:30 waren we al op weg. Even voor tienen kwamen we aan en konden we rustig naar de tent lopen.

In de ontvangsttent was het al erg gezellig en liepen er al overal clowns en acrobaten, je had er duidelijk zin in!

Om 10:30 mochten we de grote tent in! Hier begon dan ook het verhaal, verteld door Sterre. Er werden liedjes gezongen en was er onder andere een koorddanseres, er waren natuurlijk clowns en een echte acrobaat!


Jij en je grote broer vonden het zo te zien erg spannend!


Na het eerste deel in de hoofdtent gingen we in kleine groepjes naar kleine tenten voor kleine, wat intiemere voorstellingen en rouleerden we totdat we weer samen in de grote tent kwamen waar de voorstelling richting het einde liep.
Het was bijzonder te zien hoe de interactie was tussen de artiesten en de kinderen, hoeveel vreugde er bij de kinderen was. We hebben een enorm bijzondere morgen gehad, jij hebt er van genoten en we zijn de Cliniclowns dankbaar dat wij dit mee hebben mogen maken.