donderdag 18 juli 2013

Verhuizen!

Bijna verhuizen!
Nog een paar nachtjes slapen en je gaat samen met ons een nieuwe start maken. We gaan zaterdag verhuizen naar Uelsen, daar hebben we een huis gekocht met slaapkamers op de beganegrond en lekker veel ruimte om huis.
Jij, papa en mama slapen op de beganegrond, Thijs slaapt boven, die heeft dan daar gelijk ook een mooie speelkamer.
Na een 2 maanden klussen zijn nu de slaapkamers klaar en gaan we dus verhuizen. Er moet nog wel een nieuwe "rolstoelvriendelijke" of "toegankelijke" badkamer gemaakt worden, maar dat doen we lekker als we er in wonen. Er is nu al een fatsoenlijke badkamer die we tijdelijk wel kunnen gebruiken, al is het wel een beetje behelpen. 

Met jou gaat het een beetje op en neer. Je bent nu ruim 4 weken van de antibiotica af en bent helaas de laatste 1,5 a 2 weken aan het kwakkelen. Af en toe hoge koorts, veel hoesten, passief zijn en je slaapt veel.
Toch dinsdag maar even naar Dr. Schoemaker geweest en er lijkt toch weer wat te sluimeren in je longetjes. Wat doen we dan, juist......antibiotica.
We proberen één kuurtje, misschien heb je net alleen even een zetje in de goede richting nodig. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je weer langdurig antibiotica gaat gebruiken, dan zijn we weer terug bij af.

lekker op het terras, bril van mama op...

je nieuwe kamertje is klaar!