vrijdag 29 april 2016

Lenthe jarig!

Hoera! Lenthe is 7 jaar!


Vandaag 7 jaar geleden veranderde ons leven voorgoed. Logisch na de geboorte van een kindje, maar dit was anders, jij bent anders. Er heerst blijdschap, maar ook onzekerheid, verdriet en spanning. 


Pieken en dalen maken we mee, waarbij de dalen vaak diep zijn, maar de pieken ook hoog.

Anders, maar hoe anders dan? Dat was moeilijk te zeggen, de tijd zou het leren werd ons gezegd. Inmiddels zijn we 7 jaar verder, hebben we samen veel geleerd en samen veel meegemaakt. Vooral de eerste jaren van je fragiele leventje waren zwaar, erg zwaar. Niet alleen voor jou, maar ook zeker voor ons. Een flink aantal ziekenhuisopnames hebben en een paar keer is het echt kantje-boord geweest. Maar jij bent sterk, erg sterk en laat je niet uit het veld slaan. 

Het gaat nu erg goed met je en zijn we zelfs vergeten wanneer je laatste ziekenhuisopname was, wat heerlijk is dat toch.Je bent nu 7 jaar en je wordt een echte dame, met een eigen wil en een eigen persoonlijkheid. Je kunt dan misschien niet praten of iets duidelijk maken, maar zo langzamerhand kunnen wij je wel "lezen". Zien we precies wanneer je iets niet of juist wel leuk vindt, wanneer je moe bent, wanneer het te lang duurt voordat de pap op tafel komt, het je allemaal teveel wordt, maar ook wanneer je ondeugend bent!

Wat er nog komen gaat? We weten het niet of willen het misschien nog niet weten? Wel weten we dat we enorm veel van je houden, we alles voor je willen en zullen doen en er altijd voor je zullen zijn, wat er ook gebeurt. 
Voor jou, onze lieve Lenthe.

Papa, mama en je grote broer...Mama heeft nog wat leuks en lekkers gemaakt om uit te delen op school: