dinsdag 13 september 2016

Zomer update!

Het heeft even geduurd, maar hier is weer eens een update!

Het gaat goed met je meisje, iedereen is bijzonder positief en wat is dat toch fijn, we hebben ook andere tijden gehad.
Op school gaat het z'n gangetje, je zwemt regelmatig nu en je hebt daar erg veel plezier in, je bent net zo'n waterrat als je vader en broer.


We hebben Dr. Maroske nog vereerd met het halfjaarlijkse bezoekje en zij is erg tevreden met je en ziet goede vooruitgang! De PEG is wel weer ter sprake gekomen, maar dat schuiven we nog mooi even voor ons uit. We gaan nog wel met je naar Datteln, daar zit een "Schlaflabor". Je hebt waarschijnlijk slaap-apneu en dat is niet goed voor je nachtrust. We gaan kijken wat we daar aan kunnen doen.

We zijn nog even met pallets aan het knutselen geweest. Je hebt nu een heerlijke relaxbox buiten, en je maakt daar graag gebruik van!
(en niet alleen jij, die grote broer van je vindt het ook maar al te leuk!)Inmiddels heeft papa in de bouwvakantie de woonkamer verbouwd. Jouw grote box eruit gehaald, maar we hebben er een deur rechtstreeks naar jouw kamer voor terug gemaakt. Als je nu wilt liggen, leggen we je lekker in je bed en zijn we dankzij de deur toch lekker dicht bij.


voor

na

Nu lekker genieten van de nazomer, je vindt het heerlijk buiten op het terras.