maandag 14 oktober 2013

Onverwachts naar het ziekenhuis!

meisje, meisje toch...

Afgelopen zaterdagochtend lag je in de box, Thijs was bij Michella, mama stond onder de douche en papa was met Günter en Frank in de badkamer aan het klussen. Mama komt onder de douche vandaan en kijkt even bij je in de box. Wat zag mama? Je handjes waren donkerblauw, tegen het zwarte aan en je was aan het kokhalsen, gek doen...het zag er niet goed uit. Paniek! Papa heeft direct 112 gebeld en je bent met de ambulance naar Nordhorn gebracht.

Inmiddels in Nordhorn aangekomen waren je handjes al weer wat bijgekleurd en was jij wat kalmer maar toch een opname. Er wordt een direct een infuus aangelegd en je komt op kamer 9 te liggen, die hadden we nog niet gehad.

Je was donderdag en vrijdag al niet fit, had moeite met eten/drinken en had de hele tijd oprispingen en kokhals neigingen.
Zaterdagochtend heb je in de box wat overgegeven en er is waarschijnlijk wat braaksel in je luchtwegen gekomen waardoor je te lang je adem ingehouden hebt en blauw aanliep.

Zondag, gisteren, ging al een stuk beter. Eten ging goed, zij het in wat minder grote porties. Je hebt niet overgegeven en was best goed te pas eigenlijk. Je hebt hoogstwaarschijnlijk een maag-darm infectie, dus ze willen je sowieso houden totdat je weer normaal eet en drinkt en alles binnen houdt.
...